Koop nu jouw Wat Schaft de Podcast Mes

In samenwerking met Firma Moes heeft Wat Schaft de Podcast een mooie selectie gemaakt van een drietal Japanse messen die mooi zouden staan in de keuken van elke thuiskok.  Toegankelijke, goede kwaliteit messen, allemaal te koop bij Firma Moes òf in de webshop van Wat Schaft de Podcast

In Podcast #55 gaan Jonas en Jeroen op zoek naar de basis achter messen. Heb je de podcast nog niet geluisterd? Doe dat hier.

Welke messen kun je vinden in onze webshop?

  • Santoku €90,-, drie lagen en een kernlaag van carbonstaal. Dit mes verkleurt en kan ook roesten (dat is niet de bedoeling), creëert patina en dat beschermt. Daardoor blijft het mes langer scherp. Magnoliahouten heftje.
  • Satake Santoku €89,- Roestvast staal, 3 laags,  zeer harde roestvaste kernlaag van VG10.  Oppervlak is opgeruwd tegen plakken. Het heft bruin pakkahout (gestabiliseerd met kunsthars) en ligt fijn in de hand.
  • Santoku Kai Wasabi of Suncraft Senzo €50,-. Roestvast staal vergelijkbaar als duurdere modellen, maar net wat makkelijker in onderhoud en iets goedkoper in de afwerking.

Vind je het leuk om het mes te ontvangen met het logo van Wat Schaft de Podcast? Dat kan natuurlijk ook. Geef dit aan bij je bestelling.

Deze messen kun je vinden in de webshop. Ben je lid van de brigade? Dan krijg je (tot aan de kerst) korting in de webshop van 15% of 10% in de winkel van Firma Moes. Alle informatie om deze korting te ontvangen krijg je via de mail.

Ben je nog geen lid van de Brigade? Maar wil je toch die korting hebben? Aanmelden voor de Brigade kan hier. Meld je aan en geef aan dat je de nieuwsbrief graag wilt ontvangen.