Partners

Met de steun van deze partners kunnen we de podcasts blijven maken

Onderstaande bedrijven zijn partners van Wat Schaft de Podcast of Bestellen kan Altijd nog. Zonder de steun van deze partners zouden wij de podcasts niet kunnen blijven maken.

Pimenton

Pimenton is dé Belgische webshop voor foodies en hobbykoks. Oprichter en hobbykok Pieter Jelle De Brue had zelf moeite met het vinden van bijzondere ingrediënten. Inmiddels hebben ze meer dan 1000 producten van over de hele wereld op voorraad die ze voor € 3,95 versturen vanuit België. En als ze iets NIET hebben, maken ze er een sport van om dat voor jou te vinden. Leden van De Brigade krijgen korting.

–> www.pimenton.be

Wijnkoperij Okhuysen

Al meer dan 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service. Wijnkoperij Okhuysen is partner van Wat Schaft de Podcast vanaf het prille begin. Leden van De Brigade krijgen korting op iedere bestelling.

–> www.okhuysen.nl

Hendrick’s Gin

HENDRICK’S GIN wordt gecreëerd via een inefficiënt, maar prachtig proces. Er worden twee gins gestookt: één met behulp van een ouderwetse pot still, wat resulteert in een rijke spirit, en de andere met behulp van een Carter Head still, voor een verfijnde spirit. Beide stills worden geïnfuseerd met 11 botanicals, waaronder kamille, vlierbloesem, jeneverbes, citroenschil, sinaasappelschil, karwijzaad, koriander, cubeb bessen, engelwortel, duizendbladwortel en liswortel. De gins worden samengevoegd en verrijkt met infusies van roos en komkommer. Dit unieke proces resulteert in een verrassend lichte, maar intrigerend complexe gin met een heerlijk bloemig aroma, perfect voor elke cocktail en gelegenheid.

–> www.hendricksgin.com

Raijmakers Heetmakers

Raijmakers Heetmakers zijn de hotsauces van de Freek en Stan Raijmakers van de toonaangevende webshop Heatsupply. Het is een serie hoogwaardige sauzen met smaken als Jalapeño, Gin en Limoen of Habanero, Chipotle en Whiskey. Unieke smaakcombinaties met variërende pittigheid die passen bij uiteenlopende gerechten

–> www.raijmakersheetmakers.com

Baktotaal

Baktotaal Bouwhuis biedt een uitgebreid assortiment bakspullen, waaronder meel, bakgereedschappen, chocolade van Callebaut en decoraties. Met meer dan 10.000 producten streven ze naar een totaalconcept voor zowel professionele bakkers als enthousiaste thuisbakkers. Hun slogan luidt: “Baktotaal Bouwhuis – écht alles om te bakken!” Ze zijn toegewijd aan het ondersteunen van bakkers bij het creëren van prachtige bakproducten.

–> www.baktotaal.nl

Bamix

Sinds 1954 staat de Zwitserse bamix staafmixer synoniem voor keukenklasse. De bamix is snel, stil en vereist weinig inspanning dankzij de unieke motortechnologie. Van ijs crushen tot groenten snijden en smoothies maken, de bamix doet het zonder morsen. Gemakkelijk schoon te maken en met een levenslange garantie op de motor en tien jaar op accessoires, biedt bamix duurzaamheid. Oudere onderdelen passen op nieuwe modellen, wat de ecologische voetafdruk minimaliseert. De bamix blijft een trotse en betrouwbare keukenpartner, nog steeds gemaakt in Zwitserland na meer dan 60 jaar.

–> www.bamix.nl