Partners

Met de steun van deze partners kunnen we de podcasts blijven maken

Onderstaande bedrijven zijn partners van Wat Schaft de Podcast of Bestellen kan Altijd nog. Zonder de steun van deze partners zouden wij de podcasts niet kunnen blijven maken.

 

Pimenton

Pimenton is dé Belgische webshop voor foodies en hobbykoks. Oprichter en hobbykok Pieter Jelle De Brue had zelf met het vinden van bijzondere ingrediënten. Inmiddels hebben ze meer dan 1000 producten van over de hele wereld die ze voor € 3,95 versturen vanuit België. En als ze iets NIET hebben, maken ze er een sport van dat voor jou te vinden. Leden van De Brigade krijgen korting

–> www.pimenton.be

Wijnkoperij Okhuysen

Al meer dan 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service. Wijnkoperij Okhuysen is partner van Wat Schaft de Podcast vanaf het prille begin. Leden van De Brigade krijgen korting op iedere bestelling.

–> www.okhuysen.nl

Hendrick’s Gin

HENDRICK’S GIN wordt gecreëerd via een inefficiënt, maar prachtig proces. Er worden twee gins gestookt: één met behulp van een ouderwetse pot still, wat resulteert in een rijke spirit, en de andere met behulp van een Carter Head still, voor een verfijnde spirit. Beide stills worden geïnfuseerd met 11 botanicals, waaronder kamille, vlierbloesem, jeneverbes, citroenschil, sinaasappelschil, karwijzaad, koriander, cubeb bessen, engelwortel, duizendbladwortel en liswortel. De gins worden samengevoegd en verrijkt met infusies van roos en komkommer. Dit unieke proces resulteert in een verrassend lichte, maar intrigerend complexe gin met een heerlijk bloemig aroma, perfect voor elke cocktail en gelegenheid.

–> www.hendricksgin.com