De Brigade

Voor luisteraars van Wat Schaft De Podcast

Als luisteraar van Wat Schaft de Podcast kan je lid worden van De Brigade. Daarmee krijg je toegang tot onze online kookclub, kortingen, andere voordelen en steun je de podcast. Je kan kiezen tussen een jaarlijks lidmaatschap of tijdelijk lidmaatschap.

Wij zijn Wat Schaft De Podcast gestart omdat het ons leuk leek. En dat is het ook. Het is ontzettend leuk, dat vinden wij niet alleen maar jullie ook. Wij krijgen vrijwel dagelijks berichten van mensen die dolblij zijn dat ze Wat Schaft De Podcast hebben ontdekt, die eindelijk een groep gelijkgestemde kookliefhebbers hebben gevonden.

Naast luisteren naar de podcast kan je nu ook lid worden, daarmee steun je de podcast en wordt je lid van de Brigade. Een een culinair en interactief platform, waar de luisteraars zich thuis voelen en meer uit onze gezamenlijke passie kunnen halen: lekker koken, eten, drinken en buiten de deur eten.

Wat krijgen leden van De Brigade?

Luisteraars die lid worden krijgen:

  • Het Supplement. Voor Brigadeleden gaan we langer door in de podcast met exclusieve content.
  • Inloggen op de website. Brigadeleden kunnen inloggen op de website voor exclusieve content als korting, restaurant tips en meer.
  • Toegang tot onze online kookclub. Daar kan je tips vragen, ervaringen uitwisselen en in contact komen met andere leden van de brigade.
  • Voorinschrijving workshops en activiteiten. Brigadeleden kunnen zich als eerste inschrijven voor activiteiten of andere workshops.
  • Kortingen en winactie. Je ontvangt als Brigadelid diverse kortingen en kan meedoen aan diverse winacties.
  • Nieuwsbrief. Ontvang elke maand de Brigade nieuwsbrief

Wat kost het om lid te worden van de Brigade?

Je kan kiezen tussen een jaarlijks lidmaatschap voor 4,- per maand of 40,- een jaar.

Lid worden via Petjeaf.com

Om lid te worden van de Brigade gebruiken wij het platform Petje.af. Ga naar onze pagina petjeaf.com/watschaftdepodcast en maak een account aan en kies het lidmaatschap dat bij je past. Op petje.af vind je dan instructies om de exclusieve podcast te luisteren en hoe je op onze site kan inloggen.

Foto door: Ashkan Mortezapour Photography,