Over ons

Een podcast over lekker eten en drinken

Wat Schaft de Podcast is de podcast van Jonas Nouwen en Jeroen Doucet. In elke aflevering gaan Jonas en Jeroen in gesprek over lekker eten en drinken. De podcast is gemaakt voor de beginnende thuiskok die zijn repertoire wil uitbreiden, voor de lekkerbek die eigenlijk wel wil weten wat hij eet en voor de ervaren kok die benieuwd is welke trends zijn opgepikt.

Jonas en Jeroen houden van koken, eten en uit eten gaan, ook hun reizen hoor je terug in de verhalen. Elke twee weken is er een nieuwe aflevering, die je kunt beluisteren via spotify, iTunes, deze site of je eigen podcastapp.

Over de makers

De podcast wordt gemaakt door Jeroen Doucet en Jonas Nouwen, beiden koken thuis op hoog niveau. Ze zijn geen culinaire professionals. Hun gedeelde liefde voor lekker eten en drinken, hoor je terug in de podcast. Elke twee weken maken ze een nieuwe aflevering en kiezen ze telkens een thema om te bespreken. Dit kan gaan om een recept, een ingrediënt, een keuken, een activiteit of een speciale gast.

Jeroen Doucet  deed zijn eerste catering klus al toen hij nog minderjarig was. Toch heeft hij ervoor gekozen om te koken voor zijn plezier. Zijn geld verdient hij met interactieve video. Daarvoor reist hij veel en zorgt ervoor dat dat altijd culinair inspirerend is.

Jonas Nouwen, houdt van lekker eten, van gezelligheid en lange tafels. Dat heeft hij van huis uit meegekregen. Op zijn 13e moest hij thuis 1 keer in de week koken en daar is hij nooit meer mee gestopt. Jonas werkt in de media en marketing.

Het doel van Wat Schaft de Podcast is om de liefde voor koken en eten te delen met een breed publiek. Volg Jonas en Jeroen in hun dagelijkse culinaire avonturen ook op Instagram, Twitter en Facebook. En laat wat van je horen in reactie op de tips, recepten en hotspots, die in de podcast voorbij komen.

Foto door: Ashkan Mortezapour Photography

Op de foto zie je links Jeroen en rechts Jonas