Podcast 75: Gent, de beste adressen

Een weekend Gent is eigenlijk niet voldoende om alle adressen te bezoeken. Jonas en Jeroen hebben hun best gedaan en in deze podcast nemen ze jou mee door Gent, de beste adressen van Gent. Met reportages uit restaurants en een bierbrouwerij. Op logische volgorde vanaf het ontbijt, tot aan de borrel na het diner. Alle adressen worden genoemd, tips worden gedeeld en wil je nog meer fijne adresjes? Luister dan naar het Supplement. Daar worden de echte insiders tips gedeeld. Een weekend was niet genoeg, maar de stad Gent heeft de heren verrast, dus terug zullen ze zeker gaan.

Gent: De beste adressen van ontbijt tot café

Gent, de beste adressen. Dat is het onderwerp van deze podcast. Ga met Jonas en Jeroen op pad wandelend van het ontbijt naar de lunch. Om vervolgens plaats te nemen op het terras voor een pintje, overheerlijk te dineren bij een van de fantastische restaurants en de dag af te sluiten door op café te gaan. Samen Met Jeroen Tavernier nemen Jonas en Jeroen hun weekend in Gent door. Een mooi gesprek, met leuke reportages en alle adressen vind je hier.

Ontbijt & koffie

Winkels

Chocolatiers

Borrel/eten

Restaurants

Cocktails

Recepten bij deze podcast:

Drankje: Craft bier bij Hal16

Als je België zegt, dan wordt bier daar vaak in een adem mee genoemd. De eigenaar van Dok Brewery is het daarmee eens, maar vindt het toch wat vervelend dat Nederlands craft bier boven de craft bier uit België staat. Dus met zijn bier probeert hij het verschil te maken en het liefst ook de Belgen (en Nederlanders) opnieuw op te voeden. Hij probeert de bier drinkers opnieuw programmeren: welk biertje is lekker? En vooral, blijf niet hangen bij dat wat je kent, maar ga op zoek naar iets anders.

Het Supplement

Speciaal voor onze Brigadeleden via petje.af hebben wij Het Supplement. Een verlenging van de podcast met nog net even meer gezelligheid, leuke gesprekken en informatie. In Het Supplement van deze podcast, nog meer fijne insiders adressen voor Gent. Waar ga je nu het beste op Café en welk restaurant mag je echt niet missen? Als je ook lid wil worden van De Brigade, ga dan naar petjeaf.com/watschaftdepodcast en meld je aan.

Deze content is alleen beschikbaar voor leden via Petje.af vanaf het pakket:

Lidmaatschap De Brigade (7) (€ 7 per maand)

Neem je petje af!

Heb je al een account?Login met Petje.af