Podcast 92: 0.0 met Esmee Langereis

Alcohol? We zijn er dol op. Het is een belangrijke drager voor smaak en een bijproduct van culinaire fermenetatieprocessen. Het staat centraal in sociale rituelen en het is een stimulerend middel dat remmingen wegneemt en helpt om te ontspannen. Maar het is niet gezond, veel alcohol is zelfs buitengewoon ongezond. Dus wij drinken minder, maar beter.

En wat drink je dan wel? Zijn er drankjes zonder alcohol waarmee je niet alleen een gelaagde smaakervaring hebt, maar die ook passen in de de sociale rituelen en misschien zelfs helpen te ontspannen? Wijnjournalist, mindfull drinker en friend of the show Esmee Langereis neemt ons mee op reis. De populaire afslag alcoholvrij bier slaan we over en verkennen de alcoholvrije wijn, non-alcholic spirts en unique drinks. Vooral de unique drinks zijn een openbaring. 

Behandeld in de podcast

Wissewasjes

Esmee Langereis was onze gast. Esmee heeft een nieuwe website What To Drink, waarop ze de beste non-alcoholische drankjes verzamelt. Samen hebben wij daaruit hebben wij deze gekozen om samen te proeven:

Zelf maken

Je kan natuurlijk ook zelf dit soort drankjes maken.

Proef zelf gratis of met korting!

Voor de leden van de Brigade hebben we kortingscodes voor Botan en NoLow (o.a. Muri Yamille). Bovendien verloten we proefpakketten van NoLow, flessen Prisecco en een fles Ginamis! Ga naar het formulier en doe mee aan de loting, of bekijk de kortingscodes op de pagina Kortingen voor Brigadeleden.