Chili con Carne pepers niet te vinden? Hier is het WSDP Chili con Carne pakket

Als je zelf chili con carne wilt maken dan heb je pepers nodig en die zijn niet zo makkelijk te krijgen. Daarom hebben wij iets leuks bedacht, samen met Westland Peppers hebben we een chili box samengesteld met alle Mexicaanse pepers die je nodig hebt.

In Wat Schaft De Podcast #33 leggen wij Chili con Carne helemaal uit. Over wat er niet in hoort – bonen, tomaten, paprika, mais, rijst – en vooral ook wat er wel in hoort: een onchristelijke hoeveelheid gedroogde chilipepers. En niet zomaar chili peper, nee Anchos, Guajillos, Chipotles en Pasillas. Die vind je niet bij je lokale supermarkt, groentenboer of zelfs toko. Enkele uitzonderingen daar gelaten, zijn deze Mexicaanse achterneefjes van de paprika nauwelijks te vinden.

Het WSDP Chili con Carne pakket

Maar daar hebben wij iets op gevonden. In een heuse collab met Westland Peppers hebben wij een pakket samengesteld met precies de juiste pepers in de juiste hoeveelheden om onze Chili con Carne exact na te koken. Je kan er twee enkele porties voor 4-6 personen mee maken of in een keer een enorme pan met 3 kilo stoofvlees. Lekker om in te vriezen en dan als midnight snack te nemen met een zak nachos.

Bestel het WSDP Chili box bij Westland Peppers

Wil je ons recept voor Chili con Carne ook graag maken, maar weet je niet hoe je aan de pepers kunt komen? In samenwerking met Westland Peppers kun je een box bestellen met de juiste hoeveelheid chili’s om een heerlijke Chili con Carne zelf thuis te maken.

Ga naar Westland Peppers en bestel de box met chili’s

Podcast over Chili con Carne

In de podcast praten Jonas en Jeroen elke twee weken over lekker eten en drinken. In deze aflevering bespreken we Chili con Carne. Luister de podcast via Apple podcast, Spotify of via deze player.