Wat Schaft De Podcast LIVE – reserveer nu je kaarten

Nog een paar afleveringen en dan loopt het derde seizoen van Wat Schaft De Podcast alweer ten einde. Dit keer gaan we dat seizoen op een bijzondere manier afsluiten. We organiseren een diner en nemen tegelijk de podcast op. Als je mee wilt eten en erbij wilt zijn schrijf je dan snel in.

Op vrijdag 17 juni nemen de laatste aflevering op in Midtown Grill Restaurant. De aflevering gaat over Steak zoals je die krijgt in klassieke steakhouses in Amerika. Voor veel Amerikanen is dit nog steeds het summum van feestelijk uit eten gaan. Dat willen wij dus wel eens meemaken.

Samen met Midtowngrill, Nice to Meat, Okhuysen en Hendrick’s hebben wij een programma samengesteld waarin de opname van de podcast centraal staat. Luisteraars kunnen daarbij aanwezig zijn en met ons meeproeven. Klik hier om je plekje veilig te stellen.

Tot de 17e! Jeroen en Jonas

WAT SCHAFT DE PODCAST #72 LIVE: STEAK

Vrijdag 17 Juni 18:00, Midtowngrill Amsterdam

Hendrick’s cocktail
Canapés

Wedge salad met blue cheese dressing en maple crumble
Cannonball Chardonnay*

Proeverij tijdens opnames:
3 US Creekstone cuts: Filet Mignon, Dry Aged Shell Steak, Dry Aged Rib Eye

USDA Strip Steak
Fries
Cannonball Cabernet Sauvignon*

Tickets
Cocktail met canapés, proeverij, 3 gangen menu en tafelwater € 69,– pp
*wijnarrangement 2 glazen wijn € 12,–
Reserveer direct je tickets

Lokatie: Midtowngrill, Amsterdam Marriott Hotel, Stadhouderskade 12, Amsterdam

Seating: De opnamen van de podcast vindt plaats in de Midtown Grill restaurant. De eerste 40 reserveringen worden geplaatst met zicht op de opname. De overige tafels in het restaurant kunnen meeluisteren en meeproeven, maar hebben geen zicht op de tafel. Eventuele voorkeuren kunt u bij boeking opgeven, maar wij kunnen die niet garanderen.