Aziatische ingrediënten voor de Thaise keuken

Het is altijd een uitdaging om aan een nieuwe keuken te beginnen als je daarvoor veel nieuwe ingrediënten nodig hebt. Als je wilt starten met de Thaise keuken dan heb je een aantal verse en houdbare ingrediënten nodig. Als je eenmaal weet waar je die kan kopen en hoe je er mee kan koken dan is het simpel. Als je niet in staat bent om naar een Aziatische supermarkt te gaan hebben we hier een lijst gemaakt van de belangrijkste ingrediënten die je nodig hebt om te starten met de Thaise keuken.

ONOFF SPICES

ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta’s en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur. En sociaal, met aandacht voor de werkomstandigheden en inkomsten van de boeren in Isaan, het noordoosten van Thailand, die voor ONOFF SPICES onder meer pepers, limoenblad, knoflook en koriander verbouwen.

Alle producten van ONOFF SPICES zijn online te koop bij Ekoplaza

Online Toko’s

Er zijn door heel Nederland grote en kleine toko’s te vinden waar je de belangrijkste Aziatische ingrediënten kan kopen. Veel van die Toko’s hebben ook online winkels. Wij doen onze Aziatische boodschappen bij de volgende winkels die ook een goede online winkel hebben.

Thaise ingrediënten

In de podcast over Thais hebben verschillende recepten behandeld waar je wel wat verse en houdbare ingredienten voor nodig hebt. Tegenwoordig kan je veel van deze producten bij de normale supermarkt kopen. Maar als je niet in staat bent om naar een Toko te gaan dan kan je de belangrijkste ingredienten online bestellen. Hier is een overzicht.