Westland Peppers Peper Pakket

Net zoals met onze podcast over Chili con Carne is het lastigste van een Hot Sauce maken, het vinden van de juiste peper. Gelukkig hebben wij in Nederland een kweker van de meest fantastische pepers. En We zouden Wat Schaft de Podcast niet zijn als we opnieuw een samenwerking met Westland Peppers hebben bekokstoofd. Namelijk het WSDP X Westland Peppers Peper Pakket.

Klinken al die Hot Sauces jou als muziek in de oren en wil je ook echt zelf aan de slag? Dan hebben wij de oplossing voor je. Je kunt nu naar de website van Westland Peppers gaan en het Westland Peppers Peper Pakket bestellen. De inhoud van het pakket is jouw basis voor je eigen Hot Sauce. Gebruik de komende maanden om jouw recept te perfectioneren en wie weet win jij naast de eeuwige roem ook een fantastisch prijzenpakket!

Het Westland Peppers Peper pakket bestaat uit:

  • 500 gram jalapeño groen
  • 2 mystery peppers
  • 4x habanero
  • 500 gram Spaanse pepers
  • 100 gram chipotle
  • 100 gram ancho

En dat alles voor maar €22,95. Bestellen kan via de site van Westland Peppers. Al onze Brigade leden krijgen extra voordeel. Dus wil je dat voordeel ook ervaren? Word lid van de Brigade.

Voordeel voor onze Brigadeleden

Wil je bestellen en ben je lid van de Brigade? Gebruik dan de code ZM59VPVT en krijg 10% korting op alle producten die op de site van Westland Peppers worden aangeboden. Ga naar de site van Westland Peppers en wie weet zien we jouw Hot Sauce bij de WSDP Hot Sauce competitie!