Koop nu jouw Wat Schaft de Podcast Mes

In samenwerking met Firma Moes heeft Wat Schaft de Podcast een mooie selectie gemaakt van een drietal Japanse messen die mooi zouden staan in de keuken van elke thuiskok.  Toegankelijke, goede kwaliteit messen, allemaal te koop bij Firma Moes òf in de webshop van Wat Schaft de Podcast

In Podcast #55 gaan Jonas en Jeroen op zoek naar de basis achter messen. Heb je de podcast nog niet geluisterd? Doe dat hier.

Welke messen kun je vinden in onze webshop?

  • Satake Santoku 33 laags € 109,- Dit mes heeft een zeer harde roestvaste kernlaag van VG10 staal met daaromheen 32 zachtere lagen staal die de kernlaag beschermen. Door het uitvoerige smeden is damaststaal erg stug en stijf. Het heft is van zwart pakkahout (gestabiliseerd met kunsthars) en ligt fijn in de hand.
  • Santoku €90,-, drie lagen en een kernlaag van carbonstaal. Dit mes verkleurt en kan ook roesten (dat is niet de bedoeling), creëert patina en dat beschermt. Daardoor blijft het mes langer scherp. Magnoliahouten heftje.
  • Santoku Kai Wasabi of Suncraft Senzo €50,-. Roestvast staal vergelijkbaar als duurdere modellen, maar net wat makkelijker in onderhoud en iets goedkoper in de afwerking.

Vind je het leuk om het mes te ontvangen met het logo van Wat Schaft de Podcast? Dat kan natuurlijk ook. Geef dit aan bij je bestelling.

Ben je lid van de brigade? Dan krijg je 10% korting in de winkel van Firma Moes. Alle informatie om deze korting te ontvangen heb je inmiddels ontvangen via de mail. Mocht je deze mail gemist hebben, stuur ons dan even berichtje.

Ben je nog geen lid van de Brigade? Maar wil je toch die korting hebben? Aanmelden voor de Brigade kan hier. Meld je aan en geef aan dat je de nieuwsbrief graag wilt ontvangen.