Stuur culinaire vragen op

Aan het einde van het jaar nemen we een podcast op waarin we vragen van luisteraars zullen beantwoorden. Dus stuur al je culinaire vragen in die je ons ooit zou willen stellen. Als wij het antwoord niet weten zullen we een expert raadplegen en het antwoord in de podcast delen.

Stuur ons al je culinaire vragen

Jullie kunnen vragen insturen en wij gaan dan samen met De Brigade en ons culi netwerk op zoek naar het antwoord
Dat hoor je dan in #81 die uitkomt op 22 december. Je kan vragen insturen tot 11 december 2022.

Dus als je wil weten met welke temperatuur je je rosbief uit de oven moet halen voor medium rare? Of je wil weten wat je voor je vegan schoonfamilie moet maken? Welke wijn je het beste kan drinken bij een salade gerookte biet? Hoe je de kinderen lekker laat eten zonder zelf kipnuggets te gaan eten?

Stuur dan je vraag via de mail naar contact@watschaftdepodcast.nl. En we vinden het helemaal leuk als je je vraag als geluidsopname meestuurt.

Geluidsopname meesturen

Wij zouden het erg leuk vinden als jullie je vraag ook opneemt en aan ons opstuurt. Dan kunnen we de vraag in de podcast laten horen. Dan is het fijn als de geluidskwaliteit van de opname zo hoog mogelijk is. Dus als je een goede microfoon hebt gebruik die dan. Als je dat niet hebt zoek dan op je telefoon naar een opname app. Op een Iphone is dat de dictafoon. Op Android is dat de Sound Recorder.

Spreek je vraag in op deze apps en stuur het resultaat via de e-mail. Als het bestand te groot is om via e-mail te sturen, gebruik dan Wetransfer, Dropbox, Google Drive, One Drive of Apple Icloud. Stuur ons de link en wij zullen het audio bestand downloaden.