Loting Toetjesbijbel

Wij mogen de Toetjesbijbel verloten onder onze luisteraars. We hebben 3 exemplaren om te verloten, 2 voor leden van de Brigade en 1 voor luisteraars die zich voor onze nieuwsbrief hebben aangemeld. Dus als je kans wilt maken op de Toetjesbijbel dan kan je hieronder je gegevens achterlaten en aangeven of je Brigadelid bent of een nieuwsbriefabonnee. Op het moment van verloten controleren wij de gegevens van de winnaars.

De Toetjesbijbel

Toetjesbijbel is hét naslagwerk voor elke toetjesliefhebber!

Met ruim 300 recepten ben je met dit boek wel even zoet. Wie kijkt er tijdens het avondeten niet uit naar het toetje? In Toetjesbijbel vind je de allerlekkerste toetjesrecepten van toetjes met fruit in de hoofdrol tot een hoofdstuk vol pudding en van Franse klassiekers tot toetjes van over de hele wereld. Van stoofpeerbeignets en sticky toffee cake met butterscotchsaus tot aan slagroom-, chocolade- en rum-rozijnenvla. En van crêpes Suzette en crema Catalana tot aan gegrilde ananas met romige hangop en kokoskruimels. Met dit boek wordt elk toetje een feest!

Vul je gegevens in en maak kans op de Toetjesbijbel

Om kans te maken op de Toetjesbijbel moet je lid van de Brigade zijn, of je aanmelden voor onze nieuwsbrief. We verloten in totaal 3 boeken, waarvan 2 voor Brigadeleden. Op woensdag 8 februari verloten wij de boeken en sluit deze actie.

Fout: Contact formulier niet gevonden.