Loting Java en De Bijbel van de Indonesische keuken

Wij mogen de kookboeken Java en De Bijbel van de Indonesische keuken van Mareen Tan verloten onder onze Brigadeleden. Als je kans wilt maken op deze kookboeken dan kan je hieronder je gegevens achterlaten. Op het moment van verloten controleren wij de gegevens van de winnaars om te zien of ze Brigadelid zijn.

De Bijbel van de Indonesische keuken

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

Java

In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. ‘Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.’


De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.

Vul je gegevens in en maak kans op Java of De Bijbel van de Indonesische keuken

Om kans te maken op de kookboeken moet je lid van de Brigade zijn. Op woensdag 17 mei loten we dit boek onder de Brigadeleden die zich hebben aangemeld en sluit deze actie.