Bestel verse Ramen Noedels bij Fuku Ramen

Sinds 2023 is Jacob Karczewski met zijn vrouw Fuku Ramen begonnen in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Jacob was voorheen sous chef bij Restaurant te Kas en is nu voor zichzelf begonnen. Bij Fuku Ramen eet je zijn zelf gemaakte Ramen met verse Ramen noedels. Voor de Brigadeleden zal Jacob extra noedels gaan maken. Hier kan je je bestelling opgeven.

In de bijkeuken van Fuku Ramen staat een industriele Ramen Noedel machine waarmee Jacob zijn eigen Ramen noedels maakt. Voor de Brigadeleden zet hij zijn noedel machine aan en maakt hij echte verse Japanse Ramen noedels. De noedels kosten 4,50 voor 2 porties en je kan de noedels ophalen in Amsterdam bij Fuku Ramen.

Bestel verse Ramen noedels

We willen graag bekijken hoeveel mensen dit graag zouden willen doen. Geef daarom via het onderstaande formulier je bestelling door. Bij genoeg interesse gaat de noedelmachine aan en mailen we iedereen wanneer je de noedels kan komen ophalen. Je rekent de noedels zelf in het restaurant af. We kunnen de noedels niet via de post opsturen omdat ze vers zijn. Wij hopen dat jullie veel verse noedels gaan bestellen.

Alleen Brigadeleden kunnen verse noedels bestellen

    Beste Verse Ramen Noedels