Workshops Indiase Keuken & Masterclass Fermenteren

Voor alle luisteraars van Wat Schaft de Podcast hebben wij nu iets heel leuks! Een workshop reeks met Paulami Joshi, zowel online als offline workshops om een introductie te krijgen in de veelzijdige Indiase keuken. Daarnaast hebben we een exclusieve Masterclass met Meneer Wateetons geregeld. In plaats van 150 deelnemers zijn er in deze Masterclass maar 25 cursisten, dus alle ruimte en tijd voor vragen. Schrijf jij je snel in? Het aantal plaatsen is beperkt!

Workshops Indiase keuken

Ontdek de Indiase keuken en schrijf je in voor deze workshops. Samen de kok en workshopleider Paulami Joshi hebben we 3 workshops ontwikkeld om een introductie te krijgen tot deze bijzondere en veelzijdige keuken. Twee workshops zijn online en de laatste is offline in Amsterdam. Je kan je inschrijven voor alle workshops en dan krijg je 34% korting. Het is ook mogelijk om voor de online workshops de ingrediënten te bestellen en die worden dan opgestuurd.

 1. Indiase street food

Zondag 6-3-22, online 14:00-16:00

Prijs 34,95 en maximaal 20 deelnemers

 • Samosa, Tamarinde chutney & Masala Chai (Indiase zwarte thee)

 

 1. Naan & Butter Chicken

Zondag 20-3-22, online 14:00-16:00

Prijs €34,95 en maximaal 20 deelnemers

 • Butter Chicken, Garlic Naan, Raita (yoghurtdip)

 

 1. Indiase streetfood (advanced)

Zondag 3-4-22, offline Amsterdam, 12:00-16:00 UITVERKOCHT door de voorinschrijving van de Brigade

Zondag 10-4-22, offline Amsterdam, 12:00-16:00

Prijs €64,95,- en maximaal 12 deelnemers, inclusief eten

 • Momo (Indiase/Nepalese dumplings met kip of vegetarische vulling)
 • Momo ka achar (tomaat met sesam chutney)
 • Chole (Kikkerweten curry met zwarte thee)
 • Bhatura (Gepoofte platbrood)
 • Samosa Chaat (Variatie streetfood met samosa – zoet, zuur en pittig)
 •  Pani puri (Indiase’ favoriete streetfood)

 

Totaalpakket (alle 3 de workshops) voor €100, in plaats van134,90. 

Inschrijving  voor de workshops via de site van Paulami Joshi:

Paulami Joshi (1985) werd geboren in Kolkata (voorheen Calcutta) in de deelstaat West-Bengalen (Oost-India). Koken leerde ze als vanzelfsprekendheid van haar moeder. In 2017 verhuisde Paulami naar Nederland. Door middel van kookworkshops wil Paulami de Indiase keuken vereenvoudigen. Leer enkele van de beroemde Indiase restaurant favorieten (vega vriendelijk) tijdens de Indiaase workshops.

 

Online Masterclass Fermenteren van Meneer Wateetons

Fermenteren is hot. Elke chef doet het. Het is dé culinaire trend van de afgelopen vijf jaar. Tegelijkertijd is het zo alledaags als het maar kan. Speciaal voor Wat Schaft de Podcast geeft Meneer Wateetons een Masterclass over fermenteren met maximaal 25 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor vragen en interactie. Normaal geeft hij workshops aan 150 man tegelijkertijd en dan lukt dat niet.

Meneer Wateetons – auteur van het handboek fermenteren ‘Over Rot’ – leert de deelnemers in deze masterclass alles over fermenteren aan de hand van vijf producten: kimchi, miso, kombucha, yoghurt en zuurdesem. Je kan ook een proef en doe-pakket bestellen en dan kan je de producten proeven en later zelf maken met de starters uit het pakket en de kennis uit de masterclass.

Meneer Wateetons is al 15 jaar foodwriter, wetenschapper, auteur van acht gezaghebbende kookboeken en leider van honderden humoristische kookworkshops waar je echt wat van opsteekt.

Schrijf je hier in: Masterclass ‘Kennismaken met fermenteren’

Zondag 27-3-22, online 13:00-14:30

 • Fermentatieproeverij: kimchi, miso, kombucha, yoghurt en zuurdesem

Maximaal 25 deelnemers. Prijs is €30,- voor alleen de Masterclass of €91,- voor de Masterclass en het proef en doe-pakket.