Workshop Ceviche

Ze komt regelmatig ter sprake in Wat Schaft de Podcast, Katinka Lansink Dodero, oftewel @cevicheceviche. Eindelijk is het zover, haar eerste kookboek Mi Casa Peru komt uit en Jonas en Jeroen krijgen het eerste exemplaar uitgereikt waarbij Katinka ook een mooie workshop gaat geven. Gratis voor leden van de Brigade!

Mi Casa Peru

Katinka Lansink Dodero’s eerste kookboek met alle smaken uit de Peruaanse keuken. Haar Peruaanse roots brengen met dit kookboek de pit en kleurrijke maaltijden naar de Nederlandse keukens. Katinka geeft workshops aan chefs en consumenten en ze ontwikkelt recepten en nu is daar haar eerste kookboek.

Workshop Ceviche voor Brigade leden

Op woensdag 7 april zal Katinka haar kookboek uitreiken aan Jonas en Jeroen. Om dit moment extra speciaal te maken voor de Brigade leden zal Katinka niet alleen het boek uitreiken, maar ook een ceviche workshop geven. Jonas en Jeroen zullen samen ceviche maken en ondertussen kunnen de Brigade leden mee doen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de workshop. Wees er snel bij want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar voor deze workshop. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wat?  Lanceerworkshop Ceviche (geen apparatuur nodig)

Wanneer? 7 April van 17:00-17:30 uur

Kosten? Gratis voor Brigade leden. Met een donatie wordt je lid! Het boek van Katinka heb je natuurlijk al besteld en anders doe je dat meteen even hier.

Geef je hieronder op via het formulier en wij zorgen dat je de ingrediëntenlijst krijgt. Dan doe jij de boodschappen en zien wij je op 7 april om 17:00 uur.

De workshop is VOL