De ideale kaasplank? Die stellen Jonas & Lieven, en Jeroen & Joppe voor je samen en daarmee gaan ze de strijd met elkaar aan. Maar natuurlijk krijg je in de podcast over de ideale kaasplank ook alle informatie over rijpheid, smaak en structuur. Wie heeft de lekkerste kaasplank samengesteld volgens de luisteraars van Wat Schaft de Podcast? Ga je voor de Crowdpleaser of toch voor de Bold One? Stem en win een fantastisch Hendrick’s pakket.

Stem en Win een Hendrick’s pakket

Hendrick’s Gin is een Schotse gin, gedestilleerd met rozen en komkommer. Het pakket dat je kunt winnen door te stemmen op jouw favoriete kaasplank is jouw hulp voor de perfect serve. Alles wat je nodig hebt voor de beste Gin Tonic zit in dit pakket. Wat zit er allemaal in het pakket?

  • Fles Hendricks
  • Mooie glazen
  • Komkommerplantje
  • Tool om komkommer te snijden

En wat moet je ervoor doen?

Stap 1: Luister de podcast over de Kaasplank

Stap 2: Beslis welke kaasplank jij het beste vindt

Stap 3: Maak een keuze voor jouw favoriete kaasje

Stap 4: Stem via onderstaand formulier op jouw favoriete kaasplank en favoriete kaasje.

Kaasplank 1: Jonas & Lieven “The Crowdpleaser”

Coulommiers – Familie van de brie en de camembert. Vol, romig en een beetje zurig. Een witschimmel kaas. Lekker zacht en lopend van structuur.

Buuren Belegen Geitenkaas – Een Geitenkaas gemaakt op een boeren manier, maar dan van buurt geiten en daarom Buurenkaas. Een half harde kaassoort die structuur geeft aan de kaasplank. Notig, fris, licht zoet en ziltig van smaak.

Epoisses – Een lopend zacht roodflora kaasje met een volle en ziltige smaak. De korst wordt regelmatig gewassen met een mix van pekelwater en Marc de Bourgogne.

Kaasplank 2: Jeroen & Joppe “Kazen bij rode wijn”

Langres – Een stevig fris roodflora kaasje van een rul zuivel. Overgiet de Fontaine met Marc de Champagne voor een speciale smaakbeleving. Maar zonder kan het natuurlijk ook.

Languiole – Een half harde kaas met een zoute, pittige en boerse smaak. Let op de rijpheid van dit kaasje, anders kan de smaak behoorlijk tegenvallen.

Roquefort – Van de grotten van Roquefort zo op de kaasplank. De koning der blauwader kazen, pittig van smaak.

Wat is jouw Favoriet?

Stem hieronder met het formulier en maak kans op het fantastische Hendrick’s Gin pakket.