Het kookboek De Banketbakker is vernieuwd en nu te koop

Onze podcast met Cees Holtkamp is een van de meest beluisterde podcasts. Wij spraken uitgebreid met Cees over zijn carrière en over het kookboek De Banketbakker dat hij samen maakte met Jonah Freud. De eerste druk verscheen 10 jaar geleden. Om dit jubileum te vieren komt er een compleet nieuwe en herziene uitgave, die vanaf vandaag te bestellen is.

Al 10 jaar een klassieker

Hier bekijkt Cees het nieuwe boek. Vanwege de Corona maatregelen in de buitenlucht.

Op 10 november is het precies tien jaar geleden dat De Banketbakker verscheen. Tot grote vreugde van Cees Holtkamp en Jonah Freud groeide het kookboek uit tot een klassieker. Er zijn inmiddels 50.000 exemplaren van het boek gedrukt. In menig huishouden en bij de professionals staat het boek als naslagwerk in de kast. Vanwege het tienjarig bestaan van het boek zal 18 november een compleet herziene uitgave verschijnen. De fotografie is vernieuwd, er zijn koekjesrecepten aan het kookboek toegevoegd en het boek heeft een compleet nieuwe uitstraling.

Nu ook een compleet Engelse uitgave

Naast de Nederlandse uitgave is er ook een compleet nieuwe Engelse uitgave. Zo kan de hele wereld kennismaken met het Banketbakkers kookboek dat in 10 jaar tijd is uitgegroeid tot een klassieker. Dus als je nog op zoek bent naar een mooi cadeau voor Sinterklaas of Kerst dan zouden wij het Kookboek van Cees kopen. Nu kan je het boek dus ook opsturen aan vrienden in het buitenland.

Beide versies zijn te bestellen bij de Kookboekenwinkel